S. Vestdijkstraat 35
3842 LK   Harderwijk
Telefoon: 06 - 5123 7619
info@hotelwebpromotions.nl

KvK nr. 08129587
Het ontvangen van gasten in uw hotel begint bij het
ontvangen van internetbezoekers op de website van
uw hotel.

NLhotels.nl brengt gast en hotel bij elkaar.

NLhotels.nl screenshot

  HOME

AANMELDING

INITIATIEFNEMER

 • NLhotels is een initiatief van Hans Hardenberg. Van 1982 t/m 2009 eigenaar en manager van een middelgroot leisurehotel op de Veluwe. Ook hij zag dat de boekingssites een steeds sterkere positie kregen in het aantal reserveringen. Aanvankelijk werden deze sites gezien als aanvullende boekingen voor toch leegstaande kamers, maar al gauw werden zij (bijna) hoofdleverancier van boekingen voor de hotels. Volgens hem moest er een marketinginstrument komen, waar de consument de individuele websites van de hotels snel kan vinden. Na de verkoop van zijn hotel hebben zijn ideeŽn geleid tot een 30-tal gespecificeerde webgidsen, verzameld in NLhotels.nl

WAAROM NLhotels.nl?

 • Internet is of wordt het belangrijkste promotiekanaal voor de reisindustrie en de hotellerie in het bijzonder. Maar het inmiddels enorme aanbod op internet heeft tot gevolg dat zoeken naar hotels met behulp van de algemene zoekmachines, zoals Google enz., al gauw vele honderden c.q. duizenden resultaten opleveren. Ondanks google-optimalisatie is het voor de hotels zeer moeilijk om een hoge positie op de resultatenlijst te behalen.
 • Er zijn inmiddels voldoende boekingssites. Bij NLhotels draait het helemaal om de website van uw hotel. NLhotels is dan ook de grootste verzameling van hotelwebsites in Nederland (hotelwebsites.nl)
 • De hotels investeren veel in hun websites, maar toch komen in verhouding veel internetreserveringen van de boekingssites met voordelige hotelaanbiedingen. Uiteraard is dit een welkome aanvulling voor uw bezetting, maar als hotel is het ook belangrijk om de zakelijke of particuliere gast te ontvangen vanwege de mogelijkheden en kwaliteiten van uw hotel en niet alleen vanwege de lage tarieven van deze boekingssites.
 • De website van uw hotel biedt uiteindelijk de meest complete en actuele informatie over uw hotel. De boekingen via uw website geschieden bovendien in eigen beheer, zodat de marge behouden blijft. Het verwelkomen van gasten begint dikwijls al op de website van uw hotel.

DE PLUSPUNTEN VAN NLhotels.nl

 • Zeer gebruiksvriendelijke verzamelwebgids, bestaande uit 30 webgidsen, met alle hotels van Nederland. Verder ook andere logiesvormen, zoals conferentieoorden, hotelboten, groepsaccommodaties, hostels, pensions en bedandbreakfastadressen.
 • Voor elke webgids afzonderlijk kunt u de URL van uw website aanpassen, zodat b.v. in de webgids Bruidssuites de webpagina, waarop uw bruidssuite staat vermeld, wordt geopend en in de webgids Hoteljob wordt u vacaturesite/pagina direct geopend; in de webgids NLbookings uw reserveringsmodule, etcetera.
 • Meer dan 150 hotelgerelateerde generieke domeinnamen zijn rechtstreeks doorgerouteerd naar de webgidsen van NLhotels.nl.
 • De site is 3-talig; Nederlands, Duits en Engels. De gebruikte engelse termen zijn vrijwel in elke andere taal ingeburgerd, waardoor NLhotels.nl wereldwijd is te gebruiken.
  (n.b. NiederlandeHotels.de en Hotelsholland.co.uk = NLhotels.nl)
 • Uw directe link in de verzamelwebgids is gratis en voor een geringe jaarlijkse marketingbijdrage is de website danwel webpagina van uw hotel met behulp van de juiste rubrieken/webgidsen, voortaan voor iedereen wereldwijd te vinden. Verder geen contractuele verplichtingen en geen commissie.
 • Al uw aanbiedingen en reserveringen via de website van uw hotel; dus in eigen beheer.
 • Het enige doel van NLhotels.nl is; de internetbezoeker in een paar klikken direct te linken naar de website van uw hotel. Door het gebruik van een specifieke rubriek/webgids of een combinatie van deze gidsen kan de gebruiker een duidelijke voorselektie maken met betrekking tot zijn wensen, waardoor de bezoeker op uw website datgene vindt wat hij zoekt. Op deze manier wordt de internetbezoeker ook daadwerkelijk uw hotelgast.
 • NLhotels.nl is natuurlijk ook een prima instrument voor intermediairs zoals de reis-, accommodatie- en evenementenburo's.

  NLhotels.nl brengt hotelgasten en hotels bij elkaar.

PARTICIPATIEVOORWAARDEN


© Chato